Top tíz összeillő csillagjegy

Ha valakivel megismerkedsz, te is azonnal a csillagjegyeitek összhangját keresed? Ha a válaszod igen, akkor ezt az összefoglalót biztosan érdekesnek fogod találni!

Az alábbiakban összefoglaltuk, hogy melyik az a tíz csillagjegykombináció, amelyik a legjobban passzol egymáshoz és biztosan hosszútávú, mély kapcsolatot tudnak kialakítani!

Rák és halak szerelmi horoszkópja

Érzelmi szempontból Rák és Halak eszményi párkapcsolatra számíthatnak. Mindketten vágynak a szeretetre, mindketten érzelmesek, így akár baráti, akár szerelmi viszony alakul ki közöttük, az tartósnak bizonyul. Szerelmi viszonyuk, akár tartós, akár futó kapcsolat, mindenképpen csodálatos.
Tartós összeférhetőségük érdekében az éles eszű és megfontolt Rák, amennyiben a Hold állása miatt épp rosszabb fázisába kerül, jó, ha a Halak mellett lemond szeszélyeskedéséről és mogorvaságáról, mert a látszatra hűvös Halak csillagjegy szülötte, hajlamos elzárkózni a valóság elől, ábrándokba menekülni. Ezt a vonakodást oldhatja, hogy a Rák csodálatosan érzéki szerető, a Halak pedig a szerelemben képes megteremteni a partnerének is tetsző hangulatot. Minden kezdeti félénkség és kezdeményező készség hiánya ellenére, kapcsolatuk harmonikus és tartós lesz.

Ha szeretnél egy közös, páros póló ajándékot, az alábbi mintákat nektek ajánljuk:

Skorpio és rák szerelmi horoszkópja

A Rák – Skorpió páros jó összeférhetősége szexuális vonzalmuknak is köszönhető. Valójában a Skorpiónak sincs szüksége több érzéki örömre, mint bármely más csillagjegy szülöttének, de hiánya jobban kínozza, mint másokat. A fontos, hogy megfelelő módon vezesse le energiáit.
A Hold uralta Rák a szerelemben, ha valakit közel enged magához, attól védelmet vár. A szerelem bűvöletében élő Skorpió viszont a lehető legteljesebben akarja élni az életet, minden erejét a becserkészésre, a vadászatra fordítja, még akkor is, ha szerelme tárgya láthatóan nem viszonozza érzelmeit. Ilyenkor zárkózottá válik. Szerencsére a Rák figyelmes, odaadó partner, aki mérhetetlen szeretetével a Skorpióból a legjobbakat váltja ki.

Ha szeretnél egy közös, páros póló ajándékot, az alábbi mintákat nektek ajánljuk:

Oroszlán és rák szerelmi horoszkópja

A Rák és Oroszlán szerelmi viszonya jó. A mutatós, ugyanakkor nagylelkű és melegszívű Oroszlán mély érzelmeket képes kiváltani az odaadó Rákból. Az Oroszlán mindig képes kihozni a legjobbakat partneréből, így a minden ingerre önvédelmi helyzetbe visszakozó Rákba is bátorságot önt. Bár a széles látókörű, hatalmaskodó Oroszlán uralkodási vágya nem lebecsülendő, a Rák mellett tartós viszony alakulhat ki.
A Rák nagyszerű érzéki szerető, aki az Oroszlánban megtalálja elképzelését. Tartós kapcsolatra vágyik. És az Oroszlán, aki nem szereti a kapkodott szerelmet, hanem mindennek megadja a módját, a figyelmes Ráknak mérhetetlen szeretettel viszonozza igyekezetét.

Ha szeretnél egy közös, páros póló ajándékot, az alábbi mintákat nektek ajánljuk:

Szűz és bak szerelmi horoszkópja

Szűz és Bak jól illenek egymáshoz. A félénk és aggályoskodó Szűz nehezen választ társat. Szereti az elővigyázatos embereket, akik tisztában vannak saját érdekeikkel. A gyakorlatias és megfontolt Bak kiváltja érdeklődését, de sem a Szűz, sem a Bak jegyű nem tudja kimutatni érzéseit.
A szégyenlős Szűz, bár a jó megjelenésű, erős Bakhoz első pillantástól erősen vonzódik testileg, bármit megtenne érte, természetes szerénysége gátolja a közeledésben. Ám ha képes lazítani, felismerni, hogy a szexualitás olyan örömforrás lehet, melyet nem szabad eltitkolnia partnere előtt, szerelmi viszonyuk harmonikus lesz.
A Bak érzelmi szintje elég alacsony, mégis belátja, hogy partnerének szüksége van az iránta érzett szeretete kinyilvánítására. Hirtelen fellángoló szerelmük ugyan viszonylag hamar véget ér, sok más téren annyi közös érdekük akad, hogy kapcsolatukat végül is érdemes holtukig megőrizni. A Szűz pontossága megsokszorozza a Bak erejét.

Ha szeretnél egy közös, páros póló ajándékot, az alábbi mintákat nektek ajánljuk:

Mérleg és ikrek szerelmi horoszkópja

Az Ikrek és Mérleg jegyek a levegő elemhez tartoznak. Míg az Ikrek jegy az átalakulás, extrovertált típus képviselője, a Mérleg meghatározó, nyitott jellem. A Mérleg jegy szülötte nemcsak kiváló partner, de megérti az Ikrek jegyű partner szeszélyeit.
A Mérleg tapintatos, figyelmes és alkalmazkodó, maga a megtestesült türelem, aki szívesen meghallgatja a beszédes Ikrek szellemes monológjait, képes őt követni sokoldalúságában. A romantikus és társaságkedvelő Mérleg mindent elkövet, hogy megőrizze kapcsolatukban a harmóniát. Bár ő maga, ha gondja akad, inkább kivárja, amíg a helyzet magától kiegyensúlyozódik, boldogsága érdekében óvakodik a vitától, túlzott feszültségtől. Ikrek és Mérleg találkozása, legyen az bármiféle viszony vagy házasság, eszményi párt eredményez.

Ha szeretnél egy közös, páros póló ajándékot, az alábbi mintákat nektek ajánljuk:

Vízöntő és mérleg szerelmi horoszkópja

A Mérlegnek társra van szüksége ahhoz, hogy kiegyensúlyozott legyen. Mérleg és Vízöntő két levegő jelű jegy, előreláthatóan jól megértik egymást. Mindketten társaságkedvelők, sok barátjuk van, mindketten szép dolgokra vágynak, közös céljaik vannak. A Vízöntő érzelmes, érzékeny, akinek általában saját felfogása van mindenről. Az érzékiségnek nem nagy fontosságot tulajdonít. Túl megjelenésén, a Vízöntőnek a partner szelleme, annak érzelmei az elsődlegesek. Sajátos viszonyulása a szerelemhez azzal is magyarázható, hogy a Vízöntő jegyben született az emberbaráti szeretetet részesíti előnyben a testi szerelemnél. A Vízöntő valóságos úttörő, mindig előre lát, nem a jelen időben, hanem a jövőben él. A Mérleg, aki mindenben az összhangot keresi, akkor boldog, ha minden örömét megoszthatja másokkal. Az eredeti és ötletes Vízöntő szelleme illik a romantikus és elbűvölő Mérlegéhez. Mivel mindketten szeretik a szabadságot, tisztelik egymás elvárását ebben is. Kölcsönös csodálatuk és különösen jó szellemi kapcsolatuk végül is mély érzelemmé válhat, tartós viszonnyá, mely szerencsés és boldog házasságban végződhet.

Ha szeretnél egy közös, páros póló ajándékot, az alábbi mintákat nektek ajánljuk:

Skorpió és bak szerelmi horoszkópja

Bak és Skorpió nyilvánvaló vonzalmuk ellenére óvatosan közelednek egymáshoz. A kezdeti fontolgatások után hamar felismerik, hogy a fegyelmezett Bak visszafogottsága nagyszerűen illik a szenvedélyes Skorpió lobbanékonyságához, szerelmi viszonyuk tartós marad. Különösen, ha a körültekintő Bak képes úgy fogadni a Skorpió hatalomvágyát, mint szenvedélyes szerelme kifejeződését. Az elbűvölő Skorpió végtelen fantáziája révén könnyen megtalálja módját, hogy a ridegsége ellenére is szórakoztató Bakhoz a leginkább hozzáillő módon közeledjen: kapcsolatuk tartósságát érzékiségük biztosítja. Az elragadóan szenvedélyes Skorpió kiváltja a Bak csodálatát és tiszteletét, a végtelenül féltékeny Skorpió pedig értékeli a Bak hűségét, aki a munkát és a társadalmi felemelkedést mindig az érzelmek elé helyezve még gondolatban sem lenne képes kalandokra vadászni. Az érzelmekre nem sokat adó pesszimista és túlzottan konvencionális Bak érzékei felcsigázására ugyan a szenvedélyesen szerelmes Skorpiónak igencsak szabadjára kell engednie fantáziáját, de megéri. Szerelmi horoszkópjuk tökéletes viszonyt jelez.

Ha szeretnél egy közös, páros póló ajándékot, az alábbi mintákat nektek ajánljuk:

Skorpió és halak szerelmi horoszkópja

Skorpió és Halak között az első pillanattól elbűvölő testi vonzalom éled egymás iránt. Mindketten élvezik a szerelmet, mozgalmas szexuális életet élnek, amit az önző és szenvedélyes Skorpió nagyra értékel. Közös vonásaik alapján biztos és tartós kapcsolat alakul ki közöttük.
Érzelmileg a szenvedélyes Skorpió szívesen támogatja az bátorításra szoruló Halakat. Testi vonzalmuk, tartós, akár házassághoz is vezethet, ami mindenként jól sikerül. Skorpió és Halak szerelmi viszonya nagyon jó. A Halak mellett még a Skorpió uralkodó természete, féltékenysége sem más, mint szerelmének bizonysága, ami elbűvöli a Halakat.

Ha szeretnél egy közös, páros póló ajándékot, az alábbi mintákat nektek ajánljuk:

Bak és halak szerelmi horoszkópja

Bak és Halak szerelmi horoszkópja csupa jót mutat. Eltérő vérmérsékletük nagyszerűen kiegészíti egymást. A körültekintő és tartózkodó Bak megfelelő társat talál az együttérző Halakban. A valóság elől elzárkózó Halak jegyű csodálja a Bak gyakorlatiasságát és kiegyensúlyozottságát. A mély érzésű, de érzelmeit nehezen kifejezni képes Bakkal ellentétben a Halak elhalmozza kedvesét szeretetével, gazdag fantáziája révén érdekessé teszi szerelmi életüket, még ha érzelmei felszínesek is. Kettős jegyként a Halak egyrészt megadás nélkül elfogadja az életet úgy, ahogy van, könnyen sodródik az árral, olykor féktelen kalandokba keveredik vagy épp lusta lesz. Több önuralomra van szüksége, hogy legyőzze ezt az önpusztító jellegét. Másrést, mikor a Halak pozitív énje érvényesül, képes ellenállni a sodrásnak, sőt az áramlás ellenében küzdeni. A Halak az önfeláldozás jegye. Nemcsak családja jólétét tartja fontosnak, hanem barátai, a bajba jutott embertársai sorsa is foglalkoztatja. Fontos a megfelelő mérték, mindenben. Bak és Halak kölcsönösen megtalálják egymásban lelki szükségleteiket, ha nem is fejezik ki azonos módon. Érzelmileg teljesen megbíznak egymásban, ami tartós kapcsolat alapja lehet. A Halak mellett a Bak könnyen irányíthatja életüket, de túlzott birtoklási vágya olykor sérti az ábrándokba merülő Halakat, aki védekezésként hajlamos a hazudozásra. Fontos, hogy őszinték maradjanak egymáshoz, amennyiben sikerül, kapcsolatuk kezdettől végig nagyszerű.

Ha szeretnél egy közös, páros póló ajándékot, az alábbi mintákat nektek ajánljuk:

Skorpió és nyilas szerelmi horoszkópja

Skorpió és Nyilas jegyű szerelmi horoszkópja szenvedélyes szerelmet ígér. Skorpió és Nyilas két harcos alkat, akik mindig készen állnak a küzdelemre. Csakhogy mindketten más-más fegyvert alkalmaznak. Kizárólag az egymás iránti tisztelet tartja egyensúlyban viszonyukat, mely lehet annyira mély és őszinte, hogy a Skorpiót akár tartós kapcsolatra is csábítja.
A horoszkóp szerint a Nyilas jegyben születettre sok nehézség vár, melyeket hála vérmérsékletének, sikerrel legyőz. Kudarcait hasznos tapasztalatokként éli meg. Idővel a Nyilas megkomolyodik, célratörővé lesz és sorra legyőzi a nehézségeket, mígnem idős korára elnyeri a várt babérokat. Ez a folyamat szerelmi életében is érvényes. Fontos, hogy a Skorpióval jó pillanatban találkozzék.

Ha szeretnél egy közös, páros póló ajándékot, az alábbi mintákat nektek ajánljuk:

Similar Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük