Momlife bad moms club póló

5 650 Ft

Biztonságos fizetés
Cikkszám: PMOM55 Kategória:

A tökéletesség kizárólag a social media világában létezik, ahol az idő megáll egy tökéletesen beállított kép erejéig. A valóság azonban más! Anyaként sokszor érezzük, hogy rossz döntést hozunk vagy mi vagyunk a világ legrosszabb anyája. Valahol belül érezzük, hogy ez túlzás. A hullámvölgyek megélése ugyanolyan fontos, mint a felemelő pillanatok kiélvezése. Ha ezt a pólót viseled, büszkén képviselheted, hogy nem csak anya vagy, hanem egy ember, aki néha rossz passzban van. Na és? Ez így van jól!

 

Pólóink 150grammos, 100% pamutból készülnek, így viselésük igazán kényelmes. Ez a pólómodell igazán csajos rövid újjú fazon, mely széles, saját anyagából készült alsó szegéllyel rendelkezik. A megerősített vállpánt garantálja a tartósságot.

 

A mintát prémium minőségű eljárás során juttatjuk fel a pólóra, így biztosan nem fog kifakulni számtalan mosás után sem.

 

Bizonytalan vagy a méretet illetően? Kattints a mérettáblázatra és pontos adatokat találsz, amelynek segítségével megtalálhatod a hozzád passzoló méretet!

Méret

, , , , ,

Nem

Szín